Vitorog saloni – pravo mesto za opremanje kompletnog doma

sl-2

Naša kompanija se sa jasnom vizijom potrudila da kupcima širom Srbije na preko 30.000 m2 izložbeno-prodajnog   prostora omogući izuzetno širok asortiman svih vrsta nameštaja. Želja nam je da svakome, ko nas poseti, pomognemo da na jednom mestu zaokruži sve u vezi sa opremanjem doma. Kompanija Vitorog-Promet, u tradiciji dugoj 27 godina, pažljivo osluškuje svoje potrošače i kreira palete proizvoda u skladu sa potrebama i očekivanjima tržišta. Od prvih dana, pa do danas, vodimo se time da ponuda nameštaja mora biti biti dovoljno široka i da kao takva pruža mogućnost da kupci pronađu adekvatan nameštaj spram svojih mogućnosti.

Nameštaj koji se nalazi u našem asortimanu jednim delom mi proizvodimo, a drugim delom nabavljamo od pouzdanih i renomiranih dobavljača iz zemlje i inostranstva. Asortiman pažljivo biramo i permanentno pratimo trendove, kvalitet i trajnost svakog artikla koji nam se nalazi u ponudi.

Jedan veliki plus predstavlja deo asortimana koji se nalazi u Vitorog proizvodnji, jer u tom segmentu imamo potpunu kontrolu nad svim materijalima od kojih se izrađuje naš nameštaj. Kvalitetne sirovine, najvećim delom uvezene iz EU, uz pomoć vrednih domaćih ruku, pretvaramo u klasične, ali i moderne kompozicije udobnog, multifunkcionalnog nameštaja.

Svojim kupcima nudimo veoma širok i prilagodljiv asortiman tapaciranog nameštaja za dnevne sobe, trpezarije i spavaće sobe, raznolik i široko primenjen pločasti nameštaj, od kog su izrađeni garderoberi, klizni plakari, kreveti, komode, cipelari, tv komode, police, stolovi, atraktivne kuhinje u raznim dimenzijama i dezenima, dok poseban akcenat upotpunjuje ponuda nameštaja od masivnog-punog drveta, lakirani nameštaj, vrhunski dušeci za udobno i zdravo spavanje, koji su izloženi u našem „San snova studiju spavanja“, kao i veoma bogata ponuda trpezarijskih setova, stolova i stolica, koji ostavljaju individualni pečat u svakom domu. Važno je napomenuti i širok asortiman baštenskog nameštaja, kancelarijskog nameštaja, tepiha, rasvete, dekoracije, uz neizostavnu tehniku kojom kupci mogu upotpuniti svoj dom.

Sopstvene proizvodnje nam dozvoljavaju da kupcima ponudimo ekskluzivnu mogućnost da istim materijalima povežu više celina u domu. Primera radi, štof koji se izabere za garnituru u dnevnom boravku može se upotrebiti i na trpezarijskim stolicama, dok dezen klub stola, komode, police i tv komode, može da se uklopi sa istim dezenom na trpezarijskom stolu i dezenom kuhinje. Takođe, od predsoblja, preko spavaće sobe i prostora za odlaganje garderobe, upotreba istih dezena i materijala zaokružiće kompletan enterijer u jedan savremen stil i na prvi pogled, dizajnerski uređen dom.

U svakom trenutku naš tim dizajnera, u našim većim salonima, tu je da posavetuje i pomogne kupcima, a ukoliko se kupci odluče za opremanje doma „od zida do zida“, naš „Studio Vito“ kreiraće kompletan projekat enterijera i izraditi nameštaj po meri. Tu smo i za sva profesionalna opremanja, jer smo i u tom segmentu kompetentni i profesionalni, a iza nas su nekolicine velikih projekata opremanja hotela i poslovnih prostora.

Potrudili smo se da pokrijemo sve cenovne i kvalitativne segmente u nameštaju. Od komercijalnih serija nameštaja, po kojima smo dugi niz godina bili prepoznatljivi, u poslednjih deset godina, polako smo ulazili u jedan srednji cenovni i kvalitativni segment, koji je danas mnogo više zastupljen u našim salonima i koji predstavlja savršen spoj kvaliteta i cene. Želja nam je da i u premijum segmentu nameštaja, u koji smo zakoračili pre par godina, obezbedimo ponudu najkvalitetnijih komada nameštaja, kupcima koji to sebi mogu da priušte, ali u duhu Vitoroga, tj. u savršenom balansu visokog kvaliteta, po veoma pristupačnim cenama.

U pandemijskoj situaciji, koja nažalost i dalje traje, kada najviše vremena provodimo u svom domu, potrudili smo se da kreiramo niz sniženja i da time omogućimo svim našim kupcima da se lakše opreme novim i udobnim nameštajem.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagramu https://www.instagram.com/vitorogpromet_official/?hl=sr  Facebook-u https://sr-rs.facebook.com/vitorogpromet/ kao i našem sajtu https://vitorogpromet.rs/ , kako biste bili u toku sa svim vestima, novitetima i sniženjima koja pripremamo za Vas.