Širok izbor nameštaja i dekoracija u prepoznatljivom skandinavskom stilu

91445

Pronađite idealan komad namještaja za vašu dnevnu i spavaću sobu, trpezariju ili kancelariju bez obzira na to je li predmet vaše potrage savršen trosed na razvlačenje i stočić za kafu, udobna fotelja za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizuelno otvoriti prostor, konzolni stolić koji decentno privlači pažnju ili nešto sasvim drugo, sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani. Klasičan ili moderan izgled, ili možda kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije nameštaja dostupne u JYSK prodavnicama i webshopu.

Možda je za unošenje osvježenja u vaš dom u kojem provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći ’make over’ pa će sofa, krevet i novi stalak za televizor napraviti željeni efekat.

Kada je reč o uređenju doma, nezaobilazan deo čine i kreativni detalji koji unose posebnu atmosferu u prostor. U JYSK ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda i dodataka za domaćinstvo i ukrasa za kuću čime vam pružamo izuzetnu priliku da opremite svoj dom na jedinstven način. Ukrasni jastuci interesantnih dezena, dekoracije za kuću, rasveta, stolnjaci, ramovi za slike, tepisi, ogledala, svećnjaci, ćebad, vazei fenjeri različitih boja, dimenzija i materijala samo su neki od artikla koje možete kupiti u JYSK prodavnicama ili preko webshopa.

KOJI STIL UREĐENJA ODGOVARA VAŠOJ LIČNOSTI?

Ove sezone JYSK je predstavio tri nova trenda : EARTHEN LUXE, LEGACY LOUNGE i VISION. Sve tri kategorije sadrže i nove i klasične JYSK proizvode u prekrasnim, novim kombinacijama. Ispunite ovaj  test i otkrijte koji stil najviše odgovara vašoj osobnosti.

Prvo: Pronađite olovku i papir, a zatim prođite kroz pitanja. Nakon što odgovorite na sve, znaćete da li je trend EARTHEN LUXE, LEGACY LOUNGE ili VISION prikladan za vas i vaš dom.